Dagens Outfit

Det vankas omsättning av blommor och då är det här dagens outfit. En grön nylonoverall från 80-talet med ett rött tryck Umeå Kommun. Overallen har chick krage som man kan fälla upp om myggen blir allt för jävlig. Otroligt charmigt! Under overallen en flashig t-shirt i en rosa nyans. Toppen över i:et är det utnötta halvhöga klacklösa stövlarna av gummi. De är så nötta att inte ens återvinningsstationen vill ha dem i sin container för brännbart.

Dagens outfit när man sätter om blommor

Dagens outfit när man sätter om blommor

 

Dagens outfit trasig gummistövel

Dagens outfit trasig gummistövel

Overallen och gummistövlarna är avskriven sedan länge. T-shirten kostade väl typ 99:- för 3 st på Kapp-Ahl för tre år sedan.

När man ska sätta om blommor så ska alla få vara med även Doris. Hon tycker verkligen om att delta i alla våra aktiviteter även om det ofta händer en olycka när hon är med. Doris Outfit för dagen är exklusivt orange nylonhalsband, det syns dess bättre inte på bilden. 49:- på Dollarstore

 

Doris hjälper till med omplanteringen av blommorna

Doris hjälper till med omplanteringen av blommorna

 

 

Det finns dom som menar att blommor ska sättas om i februari. Samma krumelurer tycker därför att vi sätter om våra blommor för sent. De kunde inte ha mer fel. Eftersom att vi är omåttligt positiva så ser vi det som att vi ligger ett halvår före.

 

Tips till dig som tycker att blommor ska sättas om på vintern. Det är otroligt mycket lättare att hålla till ute på gräsmattan än inne på köksbordet. Man behöver liksom inte hålla på och vara så himla försiktig med jorden. Dessutom kan man ha vattenslangen och spola hur mycket som helst utan att det skvätter runt i hela köket. Glöm inte att ta fram alla krukor du har och sprid ut dem över hela gräsmattan. Det blir liksom mer likt heminredningen på insidan huset då. :)

Tags: , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com